Omschrijving

De Basisregistratie Personen (BRP) is, samen met de Burgerlijke Stand, dé belangrijkste persoonsregistratie van Nederland. De gehele administratieve levensloop van een inwoner wordt vastgelegd in onze BRP. De BRP is een groot en complex stelsel waar je met deskundigheid en bedachtzaamheid in moet werken.

Inschrijven

Programma

De module Nederlandse rechtsfeiten in de BRP leert je omgaan met de complexiteit van het stelsel en leert je hoe je de wijzigingen (mutaties) goed en naar behoren kan uitvoeren. Maar ook welke bronnen je hiervoor kan gebruiken en hoe je de Handleiding uitvoeringsprocedures (HUP) toepast bijvoorbeeld.

  • Je leert gebruik te maken van de HUP
  • Er wordt aandacht besteed aan het Logisch Ontwerp en het gehele BRP-stelsel
  • Door middel van casuïstiek leer je echt actualiseringen en correcties uit te voeren
  • De opbouw van een persoonslijst is voor jou van A tot Z bekend

Dit zijn verschillende punten waar je op kan rekenen in de module Nederlandse rechtsfeiten in de BRP.

Doelgroep

Deze module is voor elke medewerker Burgerzaken die in het dagelijks werk bezig is met het actualiseren en beheren van de Basisregistratie Personen.

Waar en wanneer

Deze 3-daagse module kan je volgen op 19 mei, 16 juni en 7 juli op onze centraal gelegen locatie in Utrecht. Er is een grote parkeergarage onder het gebouw en ook met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar!

Kosten

De kosten voor deze module bedragen €850,- per persoon. Dit bedrag is inclusief voorbereiding, materialen en een heerlijke lunch. Omdat de Even Werkt! Academie onderdeel is van de Wyzer Academie zijn onze prijzen vrijgesteld van BTW.