Omschrijving

Ben jij op de hoogte van alle regels rondom Nederlandse documenten?
Deze module gaat over de ontwikkelingen en regelgeving omtrent Nederlandse Reisdocumenten en rijbewijzen.
Om als medewerker van de gemeente een reisdocument of een rijbewijs te verstrekken moet je weten waar je allemaal op moet letten. In deze module leer je dan ook wat belangrijk is bij de aanvraag van een reisdocument of rijbewijs en waar je allemaal op moet letten.

Waar en wanneer?
De module kun je volgen op onze centraal gelegen locatie in Utrecht. De lesdagen duren van 09.30 uur tot 16.00 uur. Bij onze locatie hebben we een grote parkeergarage zitten, dus met de auto zit je zeker goed! Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar.
Uiteraard bieden wij deze module ook in-company aan.

Programma

Na het volgen van deze training heb je de kennis van en inzicht in de wet- en regelgeving rondom reisdocumenten en rijbewijzen. Ook heb je kennis van de handelingen en procedures van aanvraag tot en met weigering of verstrekking van reisdocumenten en rijbewijzen.

Naast de klassikale lesdag volg je via onze digitale leeromgeving de e-learning bijbehorend bij deze module.

Doelgroep

Medewerker Burger- of Publiekszaken die tijdens zijn of haar dagelijkse werkzaamheden te maken heeft met de aanvragen, inhoudingen of vermissingen van Nederlandse reisdocumenten en rijbewijzen.

Resultaat

Na het volgen van deze module heeft de medewerker de benodigde kennis over de wet en regelgeving omtrent Nederlandse Reisdocumenten en Rijbewijzen. Ook heeft de medewerker de juiste informatie voor het zelfstandig aanvragen van deze producten aan de balie.

Investering:
Het inschrijfgeld voor de Module B2 Reisdocumenten en rijbewijzen bedraagt € 670,00. Dit bedrag is inclusief lunch, parkeerkosten, materialen en voorbereiding.
Bij deze prijs is het examen vanuit de NVVB niet inbegrepen, deze kunnen via EvenWerkt! worden aangeschaft voor de reguliere verkoopprijs van de NVVB: €216,59 incl. 21% BTW.
Indien je een examenvoucher wenst te ontvangen geef dit dan graag aan bij het inschrijven voor deze module!

De genoemde prijs is vrijgesteld van BTW omdat EvenWerkt! Academie, als onderdeel van de Wyzer Academie, een erkende opleider zijn. De prijzen van de examens via de NVVB vallen niet onder deze vrijstelling.

Kosten

Het inschrijfgeld voor de cursus Module B2 Reisdocumenten en rijbewijzen bedraagt € 670,00

Locatie & Data

  • Vrijdag 15 maart 2024 , van 09.30 tot 16.30 uur, te Wyzer Utrecht
Inschrijven

Cursus ID: 40.006

Opleidingsagenda

  1. Module B2 Reisdocumenten en rijbewijzen Vrijdag 15 maart 2024 09.30 - 16.30 uur Wyzer Utrecht € 670,00 Inschrijven