Omschrijving

Op 15 maart vinden er weer verkiezingen plaats, een groot project voor de afdeling Burgerzaken. Het is fijn als je zelfverzekerd de dag in gaat en weet dat je eventuele obstakels op je dag goed op kan vangen en de dag succesvol kan afsluiten. Daarom organiseren wij de training “puntjes op de i voor 15 maart” op dinsdag 28 februari 2023.

Inschrijven

Programma

Tijdens deze trainingsdag wordt de verkiezingsdag nog eens doorlopen. Er is veel ruimte voor eigen vragen en onze docent neemt je ondertussen door de dag mee in onder andere:

  • Wijzigingen Kieswet per 2023
  • Centraal of decentraal stemmen tellen?
  • Vervoer en opslag van de stembiljetten
  • Een goed proces verbaal
  • Publiceren van de processen verbaal
  • En nog veel meer

De hele dag draait over de laatste details, handige tips in de voorbereiding en fijne feiten op een rij om de dag zelfverzekerd in te gaan en door te komen!

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die meewerkt met de verkiezingen. Of je nu projectleider bent, voorzitter van het gemeentelijk stembureau of meehelpt met het aannemen en opbergen van de uitgebrachte stemmen en de processen verbaal.

Waar en wanneer

Je kan de training volgen op onze centraal gelegen locatie in Utrecht op 28 februari 2023. De lesdag start om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Kosten

Deelname aan deze training kost €400,- per deelnemer. Deze prijs is inclusief voorbereiding, lunch en materialen. Omdat de Even Werkt! Academie onderdeel is van de Wyzer Academie, een erkende opleidingsinstelling, zijn onze prijzen vrijgesteld van BTW.