Hoe werkt het precies?

Iedereen die vanuit Even Werkt! wordt gedetacheerd, nemen we in dienst. Zodra we een passende opdracht voor je vinden, delen we jouw profiel met de opdrachtgever en plannen we een gesprek. Bij een positieve uitkomst ga je daar aan de slag. Even Werkt! blijft je werkgever. Het is onze taak voor passende opdrachten te zorgen en je goed te begeleiden. Van jou verwachten we ook enthousiasme in het zoeken en aanvullen van je opdrachten. Vanzelfsprekend voer jij de opdrachten zo goed mogelijk uit. Je houdt daarnaast je kennis op peil door het volgen van opleidingen die we je aanbieden.

Specialist in publiekszaken

We werken exclusief voor gemeenten. Daar zit onze kracht. We kennen de publieke sector, het werk en de uitdagingen. Mooi meegenomen: binnen onze Even Werkt! Academie bieden we op de sector gerichte opleidingen aan. Zo blijf je bij en houd je je kennis op peil.

Verschil met uitzendbureaus

Bij Even Werkt! kom je in dienst. Bij uitzenden krijg je alleen een overeenkomst voor de duur van de opdracht. Dat is het verschil. Je hebt bij ons dus veel meer baanzekerheid!  Bovendien doen we er alles aan om een goede werkgever te zijn en een goede relatie met je op te bouwen.

En de kans jezelf te ontwikkelen

In onze eigen Even Werkt! academie bieden we allerlei opleidingen aan. Denk bijvoorbeeld aan vakgerichte opleidingen zodat jij je werk nóg beter kunt uitvoeren en/of kan doorstromen naar een hoger functieniveau. We coachen je aan de zijlijn tijdens je opdrachten en denken graag met je mee over je persoonlijke ontwikkeling.

Detachering iets voor jou?

Een belangrijk aspect van detachering is dat je bij verschillende organisaties terecht komt, en er veel variatie is in de opdrachten die je doet. Het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en snel kan wennen aan een nieuwe omgeving en collega’s. Ook moet je voor die ene opdracht soms wat verder reizen dan voor de andere. Dat doe je gemakkelijk met jouw Even Werkt!-auto. Ook moet je het leuk vinden jezelf door studie (verder) te ontwikkelen.

Bekijk hier de vacatures