Wij zijn blij dat Even Werkt! en ORIBI ID-Solutions gaan samenwerken!

Door de vakinhoudelijke expertise van Even Werkt te bundelen met de kennis en systemen van ORIBI ID-Solutions op het gebied van identiteits- en documentcontrole versterken wij onze dienstverlening aan gemeenten. Gedurende de vaststelling is een zeer relevante vraag of het identiteitsdocument en de persoon (houder) bij elkaar horen.

Een deugdelijke identiteitsvaststelling is essentieel om fraude tegen te gaan. Daarom leren de professionals van Even Werkt! hoe ze gebruik kunnen maken van de hard- en software van ORIBI, in combinatie met de technische en inhoudelijke kennis. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening beter maken en de burger aan de balie snel en goed helpen, waarbij de identiteit kwalitatief is geverifieerd.

ORIBI ID-Solutions

ORIBI, opgericht in 2009, biedt moderne oplossingen die het mogelijk maken om de identiteit van burgers, bezoekers en klanten veilig en efficiënt te verifiëren en te verwerken. Daarnaast ontwikkelt ORIBI software voor veilige en efficiënte bezoekersregistratie en ID-screening van medewerkers en klanten. Op dit moment maken ruim 230 gemeenten gebruik van de hard- en software van ORIBI.