In Company training

Ons gehele opleidingsaanbod verzorgen wij ook (dicht)bij jouw organisatie. Volledig op maat gemaakt met de vertrouwde kwaliteit. Incidenteel of periodiek met onze actualiteiten carrousel. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Kan je niet wachten om jezelf te ontwikkelen? Boek dan een opleiding, training of cursus bij Even Werkt! Academie (open inschrijving of in company).

Vraag naar de mogelijkheden

Corona beleid Even Werkt! Academie

Bij Even Werkt! staan veiligheid en gezondheid bovenaan. Daarom nemen we jullie graag mee in de maatregelen die wij hebben genomen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen en zodat jij veilig kan deelnemen aan onze cursussen, trainingen of opleidingen. We baseren ons hierbij op de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

Wij hanteren voor onze eigen locaties de 1,5 meter maatregelen. Dit betekent dat in de les- en lunchruimtes altijd de 1,5 meter gewaarborgd kan worden en hanteren we alle nodige hygiëne maatregelen. Wij adviseren hierin om een mondkapje te dragen buiten de lesruimtes om.

Voor externe locaties, waar o.a. een horeca gelegenheid is, geldt dat er een coronatoegangsbewijs moet worden getoond om toegang te krijgen tot jouw cursus. Als dit het geval is wordt je hier door ons over geïnformeerd.

Volgens de maatregelen mag je de 1,5 meter loslaten na het tonen van je coronatoegangsbewijs. Toch willen we je vragen om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden, om zo de kans op besmetting te verkleinen.

Heb je een specifieke behoefte, voel je dan vrij om je wensen aan te geven aan de docent/trainer en je medecursisten. We kijken graag samen naar passende mogelijkheden.

Verder wijzen we je graag op de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Blijf thuis bij klachten en laat je testen, ook als je gevaccineerd bent. Ook attenderen we je erop dat het sinds maandag 15 november door de Rijksoverheid verplicht is gesteld om in quarantaine te gaan als een huisgenoot besmet is met het coronavirus, ook als je gevaccineerd bent.

We wensen je een hele fijne veilige en leerzame lesdag(en) toe!